Ilse Makelberge 

 
Ilse-7850.jpg
 

Ilse Makelberge  -Workshop Beeld-

Het uitdrukken van jouw verlangens, dromen en ideeën -m.a.w. creëren-  doet je bloeien, geeft vervulling en maakt je vreugdevol.

Als we onze creaties niet naar buiten brengen -en blijven hangen in dromen, wensen en ideeën- dan blokkeren we onszelf. Het is alsof we dammen bouwen in onze eigen rivier, in onze creatieve stroom: water hoopt op. Maar ook vuil en ballast kan dan niet weg en stapelt zich op. Een rivier wil -net als creativiteit- natuurlijk, krachtig en vrij kunnen stromen. 

Creëren is natuurlijk, het zit in de natuur, het ís onze natuur. We zijn allemaal creaties: we zijn hier in de wereld gekomen door een creatieproces.

Een creatie ontstaat door het samenwerken van het mannelijke en het vrouwelijke. Water en vuur, ego en ziel, koning en koningin:  samen kunnen ze nieuw leven creëren. Door zich te verbinden met elkaar ontstaat er (een) rijkdom.

Tijdens deze workshop geef je vorm en uitdrukking aan jouw juweel, jouw schat die je naar de bovengrond wil brengen en (verder) zichtbaar wil maken. Je materialiseert jouw intentie, verlangen en droom in een beeld. Vanuit een diep contact met jezelf ga je voelen: wat wil er geboren worden? Lees meer. 

www.arbolcoaching.be