EAT

Onze visie op voeding is holistisch. We willen eten voorschotelen dat de totale mens voedt en waar onze aarde beter van wordt. We streven naar gerechten die gezond en in balans zijn en die alle zintuigen voeden. 

Tegelijk hopen we met Avalon een verhaal te serveren dat onze medewerkers, partners, klanten en cursisten niet alleen fysiek, maar ook op andere vlakken kan verrijken. Ook emotionele en mentale voeding, gemeenschapszin en een gevoel van verbinding zijn onontbeerlijke ingrediënten als we ons echt gevoed willen weten. 

Het allerbelangrijkste ingrediënt bij het bereiden van een voedzame maaltijd? Als je het ons vraagt is dat toch nog altijd liefde. Een gerecht dat met respect en zorg vanuit het hart is klaargemaakt, beroert niet alleen de smaakpapillen, maar ons hele zijn.

SHARE

Delen is wat ons betreft een sleutelwoord voor de toekomst. Onze passie voor lekker eten delen we in ons restaurant. En daarnaast valt er nog zoveel meer uit te wisselen. Kennis, actuele vraagstukken, inspiratie en plezier – om er maar enkele te noemen. 

Via onze kookboeken, kookworkshops en de educatieve kruidentuin op ons terras hopen we zaadjes te planten die we graag zien groeien. Mensen en organisaties waarmee we samenwerken en waarin we geloven, geven we graag een platform. Dat doen we in dit boek en via Fair Festival, een tweejaarlijks zomerfestival waar al wie bijdraagt aan het transitieverhaal zijn aanbod in de kijker kan zetten. Door samen te ontdekken wat mogelijk is, kunnen we aan veerkrachtige gemeenschappen bouwen.

Ook op Far Field, ons permacultuurproject in Merendree, staat delen centraal. Samen experimenteren we er naar hartenlust en komen we er op adem, ver weg van de drukte van de stad. 

"For the love of good food" -Tine Tomme